Competențe pentru elevi

Competențele care îi ajută pe elevi să reușească la școală, în cariera lor, și în viață. Subiectele cuprind: auto-management, efort la clasă, conștientizare socială și strategii de învățare.

Suport pentru elevi și mediu

Mediul în care elevii învață, care influențează succesul lor școlar și dezvoltarea socio-emoțională. Subiectele cuprind: relația profesor-student , sentimentul de apartenență, și securitatea școlii.

Competențele cadrelor didactice & Perspective

Pregătirea cadrelor didactice pentru a sprijini învățarea socio-emoțională la școală. Subiectele cuprind: auto-reflecția profesorului, învățare profesională despre ISE, resursele pentru studenți și educarea tuturor.

Îmbunătățirea învățării socio-emoționale în școală

CE FACEM NOI

Noi învățăm o mulțime de competențe care ne ajută să ne înălțăm.

DE CE CONTEAZĂ IT

Noi iubim și acceptăm cine suntem în interior.

Se maximizează avantajele sociale și de învățare emoțională

Un impact pozitiv asupra vieții elevilor și a climatului social cu instrumente centrate pe elev.

Construit de către experți

Construit de către experți

I-YES Programul de intervenție socială și emoțională este dezvoltat de către experți în consiliere, tehnologie și educația elevilor și a evoluat prin feedback-ul continuu de la profesori, părinți și elevi.

Pe net

Pe net

Programul este ușor accesibil on-line și poate fi folosit pentru discuții de grup.
Acesta prevede, de asemenea, instrumente de colaborare pentru profesori pentru ca elevii să dezvolte aceste abilități importante.
Un program de intervenție centrată pe student
Alătura-te programului nostru de intervenție centrată pe student pentru a pune în aplicare învățarea socială și emoțională în școală.
Activități de formare în aer liber
Activitățile de formare în aer liber ajută la îmbunătățirea bunăstării fizice a elevilor, atenției, abilităților de rezolvare a conflictelor, coordonarea și munca în echipă. Elevii care se joacă în aer liber și-au îmbunătățit capacitatea de înțelegere și dezvoltarea teoretică a minții, care permite înțelegerea că alții au sentimente diferite, gânduri, opinii și credințe.
Instrumentele cadrului didactic
De la managementul clasei care conține lucrul cu părinții, planificarea lecțiilor pentru mediile de învățare, o culegere de blog-uri, clipuri video și alte resurse ce oferă o serie de sfaturi și consiliere pentru profesori.
Studii de caz

Găsi și partajați studii de caz pentru crearea unei culturi de școală sănătoasă, ajutând elevii să dezvolte abilități de a gestiona emoțiile lor, soluționarea conflictelor și să ia decizii responsabile.

Alăturați-vă listei noastre de difuzare pentru Newsletter, sfaturi și mai multe ...

Erasmus+
Acest proiect a fost finanțat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicație reflectă numai punctul de vedere al autorului, iar Comisia nu poate fi considerată responsabilă pentru orice utilizare care poate fi făcută din informațiile conținute de acestea.

Despre noi

Proiectul I-YES "Îmbunătățirea competențelor emoționale" face parte din programul european ERASMUS + pentru educație și formare profesională. Acest proiect va fi realizat în perioada septembrie 2015 și august 2017. Citește mai mult...